Ravintola 4 vuodenaikaa | Meistä
yritys juho yoni

Bonjour mon Ami! Bienvenue!

4 vuodenaikaa on aito, ranskalainen bistro Tampereen tunnelmallisessa, perinteikkäässä kauppahallissa. Tuoreet raaka-aineet ja taitavan henkilökuntamme intohimoinen rakkaus ruokaan takaavat sinulle maittavan elämyksen. 

Houkuttelevatko sinua kenties ”Eggs Benedict” tai tuoreet croissantit aamiaiseksi? Mielitekona pieni, miltei syntisen hyvä lounasherkuttelu? Iltatilaisuus suunnitteilla ja haluat kohokohdaksi jotain hieman erilaista? Anna me pidämme huolta Sinusta.

Olemme nöyrän kiitollisia siitä, että jo kuudetta vuotta asiakkaamme ovat äänestäneet 4 vuodenaikaa parhaaksi tamperelaiseksi lounasravintolaksi. Tahdomme jatkossakin palvella sekä vanhoja että uusia ystäviämme tämän maineen mukaisesti. 

Kun tahdot pienen, miltei ulkomaanmatkan kaltaisen irtioton keskelle arkeasi, pistäydy nauttimaan!

 

”Mangez bien, riez souvent, aimez beaucoup! –
Syö hyvin, naura usein, rakasta runsaasti!”

Henkilökuntamme

Juho Rajamäki
Chef de cuisine

Diggailen kovasti Transformerseista.

Elli-Noora Viinikka
Sous Chef

Taon vapaa-ajallani rautaa ja rumpuja.

Elias Paukkunen
Cuisinier

Olen harrastanut tanhua ja rivitanssia nuorempana.

suvi

Suvi Volanen
Maîtresse d´Hôtel

Kestän painetta pikajuoksuradalla sekä merten syvyyksissä.

tyontekija 7

Iulian Julinschi
Cuisinier

Olen oman kylän mestari biljardissa.

tyontekija 8

Heidi Neuvonen
Serveuse

Olen ala-asteen leirikoulun pelastussolmumestari.

tyontekija 9

Minna Isolammi
Cuisinier

Olen toiselta ammatiltani levyseppähitsaaja.

tyontekija 5

Trevor Arney
Cuisinier

Olen työskennellyt keittiössä 2 maassa, 8 kaupungissa, jokaisessa yli vuoden.

tyontekija 6

Mia Merta
Serveuse

Kun olin teini, vietin aikani pirtojen, sekä loimi- ja kudelankajärjestelmien parissa.

yoni

Yoni Ichtertz
Patron / Ravintolan sielu

Olen ruotsin mestari petankissa 90-91.