Yhteistyössä

Pitopalvelu 4Catering

Pitopalvelu 4Catering logo


Pitopalvelu 4Catering toimii yhteistyössä Ravintola 4 Vuodenajan sekä Nygrenin Kalaherkkujen kanssa. Pitopalvelun valikoimista löytyy runsaasti eri ruokalajeja ja catering menu suunnitellaan aina asiakkaan toiveita kuunnellen. Kaikki menut ja herkut valmistetaan alusta alkaen laadukkaista raaka-aineista. 4Catering kattaa sinulle kokonaisen buffetin tervattuun veneeseen ja grillaa vieraittesi kesken. Pitopalvelu toimii Pyynikillä, Pyynikintie 25!

www.4catering.fi

Kalaherkut Nygren

Kalaherkut Nygren logo


Jo vuosikymmenten ajan Nygrenin kalakaupan herkut ovat maistuneet Tampereen Kauppahallin asiakkaille. Tarjonnan laajuus ja monipuolisuus, sekä alan asiantuntemus on vertaistaan vailla. Jatkuvan kehitystyömme tuloksena voimme tarjota asiakkaillemme upeita makuelämyksiä kalojen maailmasta. Valikoimien runsaus ja kaunis asetteluhoukuttelee kiireisemmänkin kulkijan ostoksille.

www.kalaherkut.fi

Tampereen Kauppahalli

Tampereen Kauppahalli logo


Yli satavuotias Tampereen kauppahalli sijaitsee kaupungin ydinkeskustassa, keskustorin läheisyydessä. Kauppahallin historiallisesta ympäristöstä löydät virkeän ja nykyaikaisen kauppapaikan. Kauppahalli tarjoaa asiakkailleen asiantuntevan ja iloisen palvelun, monipuoliset valikoimat ja aina tuoreet tuotteet. Kauppahallissa panostetaan myös lähiruoan saatavuuteen.

www.tampereenkauppahalli.fi