Herkkupuoti - 4 Vuodenaikaa

Kun haluat jatkaa herkuttelua vielä kotonakin, muista herkkupuotimme!

4 vuodenaikaa ravintolan suosittu herkkupuoti ja jokaisen kotikulinaristin pakkopysähdys. Täällä korkea laatu ja herkulliset maut maailmalta ovat käden – ja vatsan – ulottuvilla.

Herkkupuotimme erikoisuus on itse valmistetut raakamakkarat, joiden valmistusta voit seurata suoraan myymälässä. Valmistamme kymmeniä erilaisia maustettuja makkaralajikkeita omilla resepteillämme.

Suurin osa makkarasta tehdään possusta, mutta ajoittain valikoimasta löytyy myös muita erikoisempia vaihtoehtoja. Makkaraa on tehty niin lampaasta, hirvestä, porosta, biisonista, naudasta, hevosesta, kuin villisiastakin. Koska valmistamme kaiken vain tuoreesta lihasta, valikoima vaihtelee sesongin mukaan.

Possumakkaroissa käytämme raaka-aineena kotimaista rypsiporsasta ja lampaan liha tulee Tuiskulasta, Lallin Lammas -tilalta.

Herkkupuodissamme on tarjolla kausituotteina myös erilaisia itse valmistettuja kansainvälisiä makuja, kuten pateita, terriinejä, piiraita ja sinappia.

Herkkusuun ei myöskään kannata unohtaa testata Dry ager -lihankuivauskaapissamme kypsytettyä naudan entrecotea ja ulkofilettä.

herkkupuoti

Dry age lihat kypsymässä ja varattavissa!

00

päivää


00

tuntia


00

minuuttia


00

sekuntia


Dry Ager

Dry Ager lihassa mureus on ihan omaa luokkaansa. Raakakypsytetyssä lihassa maku muuttuu selvästi ja lihan oma maku voimistuu. Dry Ager auttaa myös lihaa marmotoitumaan.

Nyt saat ostettua sitä myös kotiisi!