MEISTÄ
Bonjour mon Ami! Bienvenue!
4 vuodenaikaa on aito, ranskalainen bistro Tampereen tunnelmallisessa, perinteikkäässä kauppahallissa. Tuoreet raaka-aineet ja taitavan henkilökuntamme intohimoinen rakkaus ruokaan takaavat sinulle maittavan elämyksen. Houkuttelevatko sinua kenties ”Eggs Benedict” tai tuoreet croissantit aamiaiseksi? Mielitekona pieni, miltei syntisen hyvä lounasherkuttelu? Iltatilaisuus suunnitteilla ja haluat kohokohdaksi jotain hieman erilaista? Anna me pidämme huolta Sinusta.Olemme nöyrän kiitollisia siitä, että jo kuudetta vuotta asiakkaamme ovat äänestäneet 4 vuodenaikaa parhaaksi tamperelaiseksi lounasravintolaksi. Tahdomme jatkossakin palvella sekä vanhoja että uusia ystäviämme tämän maineen mukaisesti. Kun tahdot pienen, miltei ulkomaanmatkan kaltaisen irtioton keskelle arkeasi, pistäydy nauttimaan!
”Mangez bien, riez souvent, aimez beaucoup! –
Syö hyvin, naura usein, rakasta runsaasti!”
HENKILÖKUNTAMME
Yoni
Ichtertz
Patron
Olen ruotsin mestari petankissa 90-91.
Elias
Paukkunen
Chef de Cuisine
Harrastan moottoripyöräilyä ja laskuvarjohyppäystä.
Trevor
Arney
Cuisinier
Olen työskennellyt keittiössä 2 maassa, 8 kaupungissa, jokaisessa yli vuoden.
Kristian
Sandström
Maître d´ Hôtel
J´aime le Champagne
Lanfranco
Lepri
Serveur
Tiwapon “Jenny”
Thanwises
Cuisinière et serveuse
Ronald
Briones
Nôtre plongeur
Olli
Saarikoski
Cuisinier