Ravintola

Aamiainen – Le petit déjeuner

Maanantaista perjantaihin, klo 09.30-11 ja lauantaina 09-12 vain 16€

Raikasta, tuorepuristettua mehua
Kupponen kuumaa – Americano, cappucino tai tee
Suussasulavat croissantit hillon kera
Egg Benedict / Royale / Végétarien – Uppomuna savustetulla possulla, kylmäsavulohella tai pihvitomaatilla ja kesäkurpitsalla

Aamu alkaa hiukan paremmin, kun nautit ranskalaisen aamiaisen Tampereen idyllisimmässä miljöössä.

Ranskalainen lounas – Déjeuner français

Maanantaista Perjantaihin klo 11-17:30 ja lauantaina 12-15:30

”Tee sitä mitä rakastat!” Me rakastamme ruokaa ja eritoten lounasta. Tule yksin, kaksin tai seurueella, keittiötaikurimme loihtivat sinulle Tampereen maittavimman ranskalaislounaan.

Lounaslistamme on vaihtuva, mutta jotkin klassikot ovat pysyviä makuelämyksiä. Paljon kiitosta saanut lounaserikoisuutemme on ranskalainen kalakeitto, Bouillabaisse.

Bon Appétit!

Erikoislounaat ja -illalliset – Le Déjeuner et Le Dîner spécial

Kaupungin valojen syttyessä ja Kauppahallin tunnelman hiljentyessä 4 Vuodenaikaa kokee muutoksen. Erilaiset yksityistilaisuudet sekä erikoislounaat ja -illalliset ovat kuuluneet valikoimaamme jo useita vuosia. Ateriakokonaisuudet vaihtelevat aina kulloisenkin teeman mukaan ja illan ratoksi lasien täytteeksi  valitaan harvinaisempiakin juomaherkkuja.

Älä jää nuolemaan vain näppejäsi, vaan liity mukaan postituslistallemme, niin pääset varaamaan paikkasi erikoisillallisiin ensimmäisten joukossa.

Keittiömestarin pöytä –
Table du chef

Kun tahdot kokea todellista lounashemmottelua, varaa paikkasi keittiömestarin pöytään 1-10 henkilölle. Neljän ruokalajin lounaselämys La Maréessa, keittiömestarin itsensä tarjoilemana. Tähän lounaaseen voi lisätä vielä ateriakokonaisuutta tukevan viinipaketin tai pullon kellarin herkkua niin halutessasi.