MEISTÄ


Bonjour mon Ami! Bienvenue!
4 vuodenaikaa on aito, ranskalainen bistro Tampereen tunnelmallisessa, perinteikkäässä kauppahallissa. Tuoreet raaka-aineet ja taitavan henkilökuntamme intohimoinen rakkaus ruokaan takaavat sinulle maittavan elämyksen. Houkuttelevatko sinua kenties ”Eggs Benedict” tai tuoreet croissantit aamiaiseksi? Mielitekona pieni, miltei syntisen hyvä lounasherkuttelu? Iltatilaisuus suunnitteilla ja haluat kohokohdaksi jotain hieman erilaista? Anna me pidämme huolta Sinusta.Olemme nöyrän kiitollisia siitä, että jo kuudetta vuotta asiakkaamme ovat äänestäneet 4 vuodenaikaa parhaaksi tamperelaiseksi lounasravintolaksi. Tahdomme jatkossakin palvella sekä vanhoja että uusia ystäviämme tämän maineen mukaisesti. Kun tahdot pienen, miltei ulkomaanmatkan kaltaisen irtioton keskelle arkeasi, pistäydy nauttimaan!
”Mangez bien, riez souvent, aimez beaucoup! –
Syö hyvin, naura usein, rakasta runsaasti!”
Henkilökuntamme

Juho
Rajamäki
Chef de cuisine
Diggailen kovasti Transformerseista.

Elias
Paukkunen
SOUS CHEF
Olen harrastanut tanhua ja rivitanssia nuorempana.

Trevor
Arney
Cuisinier
Olen työskennellyt keittiössä 2 maassa, 8 kaupungissa, jokaisessa yli vuoden.

Suvi
Volanen
Maîtresse d´Hôtel
Kestän painetta pikajuoksuradalla sekä merten syvyyksissä.

Heidi
Salmikivi
Serveuse
Olen ala-asteen leirikoulun pelastussolmumestari.

Yoni
Ichtertz
Patron / Ravintolan sielu
Olen ruotsin mestari petankissa 90-91.

Mika
Salminen
Heavylla ja HeVillä