Sopimus ja tilausehdot

Kauppahallin Ravintola Oy/ Ravintola 4 Vuodenaikaa | Y-tunnus: 1928613-3

Maksutavat

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj, y-tunnus 2122839-7, yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa.

Paytrail Oyj näkyy maksun saajana tiliotteella tai korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj
y-tunnus 2122839-7
Innova 2, Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä

Paytrailin asiakaspalvelu:
Asiakaspalvelu on auki ympäri vuorokauden joka päivä.
puh. 020 718 1830 (8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min (alv 24 %))
maksutiedustelut@paytrail.com

Tuotteet ja niiden postikulut maksetaan tilauksen yhteydessä. Maksaminen tapahtuu Paytrail Oyj:n sivuston kautta. Paytrailin maksunvälityspalvelu välittää maksusi kauppiaalle.

Toimitusehdot

Tilaajan on tutustuttava ennen tilausta kulloinkin voimassa oleviin toimitus- ja palautusehtoihin sekä tietosuojaselosteeseen. Ostaessaan tuotteita 4vuodenaikaa.fi -verkkokaupasta, asiakas hyväksyy ehdot. 4vuodenaikaa omistaa 4vuodenaikaa.fi -verkkokaupan ja kaiken siellä olevan sisällön, sekä pidättää oikeuden muuttaa verkkokaupan toimitusehtoja.

Toimitusaika

Yleisimmät toimitusaikamme Suomeen ovat tilauksesta ja toimitustavasta riippuen 3-5 arkipäivää. Arkipäiväksi luetaan päivät maanantaista perjantaihin, yleisiä juhlapäiviä lukuun ottamatta. Tuotteet lähetetään yleensä samana tai seuraavana arkipäivänä. Emme vastaa ylivoimaisen esteen aiheuttamista viivästymisistä tai viivästysten aiheuttamista haitoista.

Toimitustavat

Kirjeitse toimitettavat tilauksen toimittaa Posti. Muussa tapauksessa tuotteet ovat noudettavissa erikseen sovituista sijainneista tai ne voidaan kuljettaa asiakkaalle. Kirjatun kirjeen hinta on 9.99€ (sis 24% alv). Toimitustavan voi valita kassalla.

Herkkukassin toimitustavaksi voi valita myös kotiinkuljetuksen. Voimassa oleva hinnasto tuotekuvauksen yhteydessä.

Pidätämme oikeuden käyttää tarvittaessa myös muita toimittajia vastaavalla palvelulla. Toimitamme tällä hetkellä Suomeen.

Toimituskulut

Toimituskulut toimitettavissa tilauksissa määräytyvät toimitustavan mukaan. Toimituskulut lisätään kassalla tai ne veloitetaan erikseen toimituksen yhteydessä kuljettajan toimesta (kotiinkuljetus).

Toimituksen viivästyminen

4vuodenaikaa ei vastaa ylivoimaisen esteen (force majeure) aiheuttamista viivästymisistä. Emme vastaa myöskään viivästyneen toimituksen tai muun tilaukseen liittyvän tekijän aiheuttamista välillisistä tai välittömistä haitoista.

Peruutusoikeus

Sinulla on kuluttajansuojalain mukainen oikeus peruuttaa tilauksesi 14 vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Palautuksien osalta asiakaspalvelumme sähköposti on ravintola@4vuodenaikaa.fi. Palautuksesta ei koidu kustannuksia tilaajalle ja palautus tehdään checkoutin kautta.

Lahjakorteissa ei ole peruutus- tai palautusoikeutta.

Lunastamaton paketti

Lunastamatta jättäminen ei ole sama asia kuin palautus tai peruutus. Mikäli haluat peruuttaa tilauksesi, ilmoita aina asiakaspalveluumme sähköpostilla ravintola@4vuodenaikaa.fi. Lisätietoja löydät palautusehdoistamme.

Ongelmatilanteet

Mikäli tuote on kadonnut tai vioittunut kuljetuksen aikana tai se ei muuten vastaa tilaustasi, pyydämme teitä olemaan yhteydessä asiakaspalveluumme sähköpostilla ravintola@4vuodenaikaa.fi.

Kun vastaanotat paketin, tarkista ensimmäisenä paketti ulkoisesti nähdäksesi, onko siinä mitään merkkejä vaurioitumisesta. Näitä voivat olla esimerkiksi kuhmut, lommot, reiät, tai muut merkit, jotka viittaavat tavaran vahingoittumiseen. Mikäli paketti on vaurioitunut kuljetuksessa, asiakkaan vastuulla on ilmoittaa tästä välittömästi kuljetuksen suorittajalle paketin vastaanottamisen yhteydessä. Kuljetuksen kuittaamisen jälkeen tuote on asiakkaan vastuulla. Mikäli asiakas ei ole paketin vastaanottamisen yhteydessä ilmoittanut vahingoista ja allekirjoittanut paketin olevan ulkoisesti vahingoittunut, kuljetusvahinkoilmoitus hylätään.

Hinnat

Kaikkien tuotteidemme hinnat sisältävät tuotekohtaisen arvonlisäveron. Hinnat ovat euroissa. Kauppahallin Ravintola Oy/ 4 Vuodenaikaa pidättää oikeuden muuttaa hintojaan.

Kaupan peruminen 4vuodenaikaa osalta

Ravintola 4vuodenaikaa pitää oikeuden perua mikä tahansa 4vuodenaikaa.fi sivustolla tapahtuva kauppa, mikäli siihen on syy. Syy voi olla esimerkiksi selkeä hintavirhe, tuotteen saatavuus, virheellinen varastotilanne tai muu syy joka tekee kaupan perumisesta tarpeellista.